Testimonial

Testimonial

Ervaring uit het verleden is geen garantie voor de toekomst.

Na bijna 40 jaren in een ziekenhuis te hebben gewerkt, hield mijn werk er op ten gevolge van een reorganisatie. Ik werd geconfronteerd met het feit dat zeker werk helemaal niet zeker was. Op dat moment wilde ik mijn tijd nuttig vullen en niet onder de knoet van een beperkend financieel systeem zitten waarin ik klein gehouden zou worden.

Verbinding

Onder de mensen komen blijft belangrijk en ik ben iemand ontmoet die een kei was in datgene wat ze deed en deelde met anderen. Ik heb het onderzocht wat ze deelde en kwam tot de conclusie dat het goed en betrouwbaar was en ook integer. Als vertrouwenspersoon sprak me het aan. Het was voor mij een mogelijkheid om een financieel vangnet te creƫeren. Ik heb er me ingestort en merkte dat dit ook deelbaar was naar anderen die ervoor open staan.

Onafhankelijkheid en vrijheid.

Het effecimagest is dat ik nu onafhankelijk ben van de grillen van onzekerheid door werk, pensioen, salaris. Ik verkoop mijn tijd niet meer aan een baas voor te weinig geld. Ik leef in vrijheid en onafhankelijkheid en kan doen wat ik leuk vind. De goede energie zorgt dat die leuke dingen ook vanzelf naar mij toe komen.

 

Alles heeft ervoor gezorgd dat ik weer in een persoonlijk groeiproces ben gekomen. Dus jongeren en ook mensen die tot de ouderen horen, kunnen veranderen als zij dat willen.

Delen is vermenigvuldigen

Vanuit die instelling deel ik helemaal vrijblijvendĀ  de mogelijkheid met mensen die ervoor open staan om ook naar hun eigen geluk, vrijheid en onafhankelijkheid toe te groeien. En samen sta je sterker.

dsc07509Nieuwsgierig

Als de tekst je triggert dan nodig ik je uit om gewoon eens helemaal vrijblijvend ons verhaal te horen en te voelen wat het betekent en wat het voor je kan doen. De keuze blijft aan jou.

Comments are closed.