Dromen

Grote dromen en brandende verlangens vragen een andere benaderingswijze.

Het is opvallend dat veel mensen geen brandend verlangen meer hebben. Ze leven van salaris naar salaris en kunnen en durven niet groter te dromen of het is uit hun systeem. “Het is voor mij niet weggelegd en geld is niet belangrijk”.

Deze laatste overtuigingen helpen inderdaad niet. Volgens het boek ‘Het miljonairsbrein ontrafeld‘ van T. Harv Eker helpen deze overtuigingen om klein te blijven te dromen. Mensen houden zichzelf tegen en neigen om de schuld van hun situatie buiten zichzelf te leggen. Zelfs beweert deze schrijver dat iemand die uitdrukt dat geld niet belangrijk is, meestal iemand is die blut is.

Er zit echter veel meer in dan mogelijk is als je uit de ratrace wilt komen en andere overtuigingen durft aan te nemen. Die andere overtuigingen zorgen voor de acties die je naar die droom helpen en niets gaat vanzelf. Je kunt het leren als je wilt.

Geld is niet belangrijk in gebieden waar geen geld wordt gebruikt. Geld is belangrijk en een vorm van energie in gebieden waar wel met geld wordt gewerkt. Geld is niet vies als het in handen is bij mensen met een goede intentie. Mensen mogen meer gaan dromen en een brandend verlangen hebben.

img_1633Mateloos en zorgeloos kunnen genieten is een levensstijl waarvoor je kiest.

 

 

Wij hebben gevonden hoe aan dat brandend verlangen kan worden gewerkt op een eerlijke en mooie manier. Zelfs een Amerikaanse president zag het idee als een mogelijkheid voor de toekomst om regie over het eigen leven te krijgen. We zien bij mensen waarmee we onze ervaringen al hebben gedeeld dat ze daardoor ook een groei doormaken waar ze zelf trots op zijn. Dan ben ik blij dat we hebben gedeeld wat ook onze eigen ervaring is zonder kosten voor iemand die nieuwsgierig is. En … delen is vermenigvuldigen. Doorgeven zodat meer mensen aan hun brandend verlangen kunnen werken.

Comments are closed.