Coaching

Coaching in Eindhoven

Wie zit er achter LatentTalent?

Mijn naam is Jeroen Hensen. Vanaf 1979 heb ik onderwijzende en coachende functies gehad in een algemeen ziekenhuis vanuit mijn verpleegkundige achtergrond. Dit is aangevuld met mijn rollen als vertrouwenspersoon, begeleiding en coördinatorschap en uitvoering in traumaopvang ter voorkoming van PTSS.

 

 

 

 

 

Mijn kernkwaliteiten

………zijn rust, empathie, luisteren, zien, snel aanvoelen wat er speelt en mensen weer leren hun eigen verantwoordelijkheden op te pakken naar hun eigen vrijheid en droom.

Opleidingen


Mijn opleiding tot coach heb ik gevolgd op de Hoge School Arnhem Nijmegen (HAN) en de opleiding tot kindercoach bij Sonnevelt Opleidingen.  Bij “Open Fields” volgde ik de opleiding voor EMDR bij zowel kinderen en volwassenen.

Werkervaring als coach

In mijn onderwijzende rol als leraar verpleegkunde in een algemeen ziekenhuis heb ik sinds 1979 ervaring met het coachen van jong volwassenen. Ik was tevens actief in  coaching van medewerkers mede  vanuit mijn rol als vertrouwenspersoon en traumaopvanger. Gedurende een vijftal jaren werkte ik freelance op een Hogeschool als coach in reflectie en intervisie van beroepsprofessionals in de gezondheidszorg. Ik heb me altijd op het pad van de gezondheid begeven. Ook mijn huidige richting speelt zich af in werken aan gezondheid.

Mijn ontwikkeling


Alle ervaringen die ik hierin heb opgedaan in zeer diverse omstandigheden hebben mij gevormd  tot de persoon die ik nu ben. De volgende elementen zijn van invloed op mijn werkstijl:

•  De eigen ervaring als sporter (1/2 marathon), toerfietser en mountainbike

•  Mijn werk en opleidingeningen en ervaringen als verpleegkundige, docent , praktijkopleider, traumaopvanger en vertrouwenspersoon

•  Het deelnemen aan een traject Persoonlijke Groei en Ontwikkeling.

•  Het volgen van een opleidingen tot counselor, coach, kindercoach en EMDR behandelaar.

•  Het volgen van de opleiding rond de Non Violence Communication,  Marshall Rosenberg.

•  Training in marketing en het creëren van een financieel vangnet.

 

 

Comments are closed.